Om Blichfeldt Bedriftsrådgivning

Om Oss

I Blichfeldt Bedriftsrådgivning er vi opptatt av at kundens tanker og behov blir ivaretatt på en tilfredsstillende måte. Vi skal oppleves som imøtekommende og sammen komme frem til gode løsninger. Vi skal også være tilgjengelig der det er mest gunstig for våre kunder.

Nærhet til kundene

 Blichfeldt Bedriftsrådgivning er et mindre firma med snart 20 års erfaring. Hovedsatsningsområdet vårt er småbedriftsmarkedet, gjerne de som er i en oppstartsfase. Å dra lasset alene kan være en utrolig byrde.

 Nærhet til kundene kan tolkes på mange måter. Vi i Blichfeldt Bedriftsrådgivning har vår klare definisjon på begrepet: Vi skal i den grad det er mulig være tilgjengelig på de plattformer der kundene våre foretrekker at vi er, og vi skal være den foretrukne samtalepartner

 De siste 20 årene har Blichfeldt Bedriftsrådgivning fokusert på kundebehandling, og kundeforståelse. Det skal vi gjøre også i de neste 20 årene som kommer. Ta gjerne kontakt med oss slik at vi får snakket med deg også. 

 Tid er et begrep alle som driver egen bedrift har et forhold til, både på godt og vondt. Tid er penger. Derfor søker vi i Blichfeldt Bedriftsrådgivning alltid å finne de mest effektive løsningene, som sparer våre kunder både for tid og penger.

 Blichfeldt Bedriftsrådgivning er et firma som ønsker å utvikle oss sammen med kundene våre, for kundene våre. Dette kan vi kun gjøre ved å få konstruktive tilbakemeldinger som hjelper oss på veien videre. Kontaktskjemaet under menyvalget Kontakt Oss kan også benyttes til å gi både ris og ros.

Hva kan vi gjøre for deg?

Blichfeldt Bedriftsrådgivning jobber innen HMS, kompetanseheving, markedsføring og produkt-/idéutvikling.

Systematisk HMS-arbeid i det daglige

Visste du at…
HMS-arbeid er i Norge pålagt ved lov?
Hvis du synes at HMS-begrepet er vanskelig å forholde seg til har vi laget noen kurs som du finner ved å velge Kurs i menyen på toppen av siden.

Går du og bærer på en idé?

Vi i Blichfeldt Bedriftsrådgivning vet at mange, spesielt blant enkeltpersonforetak og også blant småbedriftene. Hvordan vet du om en idé er god?

Ta kontakt i dag og bestill en forenklet idévurdering!

Markedsføring stjeler viktig tid!

Det er ikke alle som har råd til å kjøpe helsider i dagens avis eller få reklamen sin på tv i beste sendetid. Å sitte i arbeidstiden å drive med markedsføring er direkte tap av inntekter, spesielt hvis du driver et enkeltpersonforetak. 

Blichfeldt Bedriftsrådgivning er interessert i å finne en bedre løsning på dette problemet for våre kunder. Ta kontakt!

Nyoppstartet bedrift?

Mange nyoppstartede bedrifter har problemer med å stake ut kursen.

La Blichfeldt Bedriftsutvikling hjelpe deg med dette.

La
Blichfeldt Bedriftsrådgivning hjelpe deg til å nå
dine mål!